Etusivu
  Kaivonkansistot
  Linjakuivatuskourut
  Komposiittikansistot
  Magneettinostimet
  Betonituotteet
  Muovituotteet
  Kaivokamu
  Erikoisvalut
  Valutangot
  Tekniset tuotteet
    - Emerheater
  Vapaa-ajan tuotteet
  Yrityskuvaus
  Messut ja tapahtumat
  Jupalcon projektit
  Lataa PDF-hinnastot
  Toimitusehdot
  Avoimet työpaikat
  Asiakaspalvelu
  In english


 


Tästä alkaa dieselautoilijan ympärivuotinen kesä!

 

- Estää parafiinin muodostumisen polttoaineen suodattimeen
- Ei kuluta sähköä
- Käyttää hyödyksi moottorin hukkalämpöä, teho n. 500W
- Säästää polttoainetta
- Vähentää vesiongelmia
- Soveltuu useimpiin henkilö-, paketti ja pienkuorma-autoihin sekä traktoreihin
- Mahdollistaa ajamisen kesälaadulla reilulla pakkasella
- Kotimainen tuote

- Kaksi eri mallia: ES16 ja ES19 (vesiputkenlähdöt 16 ja 19 mm)Mikä on dieselautoilijan pahin ongelma talvella?

Vastaus on yksinkertainen. Kovalla pakkasella auton käynti vaikeutuu ja matkan teko saattaa keskeytyä. Ja sehän ei katsoo paikkaa eikä aikaa! Ajattelepa itse tilannetta - korpitaival, kelmeä yö, pakkasta 30 astetta, olet perheesi kanssa matkalla ja autosi jämähtää, eikä suostu jatkamaan matkaa. Lähdet jalkaisin hakemaan apua, hinautat autosi, puhdistat polttoainejärjestelmän, vaihdat suodattimen... Harmia, jota et soisi toista kertaa kohdallesi tapahtuvan. Mikä on tämän harmin aiheuttaja?

Useimmiten syynä on parafiinin muodostuminen polttoaineen suodattimeen, jolloin se tukkeutuu. Moottori ei saa polttoainetta ja se sammuu.

Emerheater on polttoaineen lämmitin, joka estää parafiinin muodostumisen ja polttoaineen virtaus moottoriin on esteetön. Käyttäessäsi Emerheateria voidaan polttoaineena käyttää dieselöljyä, jonka samepiste on alhainen. Esimerkiksi talvella myytävä ns. talvilaatu riittää kaikissa olosuhteissa, kovillakin pakkasilla. Tällaisella polttoaineella on myös paremmat moottorin voiteluominaisuudet kuin laadulla, jolla on vähäisempi viskositeetti.


Emerheater lämmittää tehokkaasti dieselöljyn - eikä kuluta sähköä!

Lämmitin asennetaan auton jäähdytysjärjestelmän yhteyteen siten, että se käyttää polttoaineen lämmittämiseen moottorin hukkalämpöä. Tällöin se ei kuluta lainkaan sähköä, jota tarvitaan - erityisesti talvella - auton muita toimintoja varten. Jäähdytysnesteellä toimiva lämmitin nostaa polttoaineen lämpötilaa yli 30 astetta ja sen teho on yli 500 W. Kesälaadulla tehdyissä kokeissa on häiriöttömästi ajettu yli 30 asteen pakkasessa!


Emerheater on taloudellinen - ja testattu!

Lämmittimen ansiosta auton moottori lämpenee nopeasti ja siten pienentää polttoaineen tiheyttä. Tämä vaikuttaa edelleen edullisesti polttoaineen palamiseen. Kokeissa on todettu 5 %:n suuruisia säästöjä. Emerheateria käytettäessä myös takaisin tankkiin virtaava polttoaine on normaalia lämpimämpää. Tämä puolestaan poistaa kiusallisia vesiongelmia koska lämmin polttoaine liuottaa vettä paremmin. Myöskään dieselöljyn lisäaineita ei tarvita.


Emerheater on Suomessa kehitetty - suomalaisiin olosuhteisiin.

Kukapa parhaiten tuntisi suomalaiset olosuhteet kuin me suomalaiset itse! Ermerheater on kehitetty Suomessa yhteistyössä Neste Oy:n kanssa ja se soveltuu useimpiin henkilö-, paketti- ja pienkuorma-autoihin sekä traktoreihin.Emerheater on helppo asentaa

1. Katkaise lämmityslaitteesta tulevasta tai siitä lähtevästä nesteletkusta n. 8 cm ja kiinnitä letkut letkunkiristimillä Emerheaterin päissä oleviin paksuihin putkiin.

2. Irrota polttoainesuodattimelle tuleva letku. Asenna seuraavaksi letkuilla ja letkunkiristimillä polttoaine kiertämään Emerheaterin kautta.

3.Katso ettei lämmitin pääse hankautumaan ja sido se tarvittaessa nippusiteillä kiinni.

4.Ilmaa polttoainejärjestelmä kuten suodattimen vaihdon yhteydessä.

5.Koeaja ja varmista ettei ole nestevuotoja.
takaisin pääsivulle Jupalco Oy varasto

Kylänportti 10
02940 ESPOO

Asiakaspalvelu avoinna
arkisin klo 8.00-16.00

 Asiakaspalvelun yhteystiedot

myynti: 09 - 4250 560
tilaukset: myynti(at)jupalco.com

 PDF-hinnastot ja esitteet

Lataa koneellesi Jupalcon hinnastoja
sekä esitteitä PDF-muodossa